Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Αγαπητέ Β. ,

  Και τώρα τι δηλαδή? Εσύ dolce vita στο Μιλάνο κι εγώ εδώ παρέα με τα νεύρα μου? Αυτό που μου τη δίνει περισσότερο είναι αυτή η Βάσω που πήρατε μαζί σας! Γιατί, ο Γ. και η Ε. είναι ζευγάρι, οκ θα θέλουν να πάνε και καμιά βόλτα οι δυο τους. Ξέρω ότι επιβαλλόταν να έρθει και ένας τέταρτος για να μην κρατάς εσύ το φανάρι αλλά  όχι αυτή η Βάσω!!! Ναι οκ έχω σκάσει από τη ζήλια μου κάτι το οποίο δεν πρόκειται να σου παραδεχτώ ποτέ. Είναι που η Β. είναι ωραία κοπέλα ρε γαμώτο, και εμείς δεν έχουμε τίποτα σταθερό και συγκεκριμένο ώστε να μην έχεις το δικαίωμα να κάνεις κάτι μαζί της. Αυτό είναι που με κάνει να φουρτουνιάζω.
  Θέλω να πηγαίνεις ταξίδια, να περνάς καλά και όλα τα σχετικά όμως ζηλεύω... Δεν μπορώ να μην το παραδεχτώ στον εαυτό μου έχω σκάσει από τη ζήλια μας. Είναι που ξέρω κάπου βαθιά μέσα μου ότι ο τελευταίος άνθρωπος που σκέφτεσαι εκεί είμαι εγώ. Λυπάμαι γι'αυτό, λυπάμαι κάθε φορά που βγαίνω απ το σπίτι και ξέρω πως δε θα σε συναντήσω, λυπάμαι που κοιτάζω απ το παράθυρο και το αυτοκίνητό σου είναι μόνιμα παρκαρισμένο δηλώνοντας ότι εσύ λείπεις περισσότερο από κάθε τι άλλο...... Ουφ....
   Του χρόνου, όταν τελειώσω με τις πανελλήνιες και όλα αυτά θα είμαστε μαζί. Το πιστεύω. Θα είμαστε μαζί γιατί μόνο μεταξύ μας θα μπορούσαμε να έχουμε σχέση εμείς οι δύο.... Θα είμαστε μαζί... Θα είμαστε μαζί.... Θα είμαστε μαζί... Προσπαθώ να το πιστέψω γιατί λένε έτσι μόνο πιάνει.... Ξέρεις κάτι όμως? Ναι, είναι πιθανό να είμαστε μαζί στην  τελική. Γιατί το έχω καταλάβει πως μπορώ να σε κάνω πολύ ευτυχισμένο... και μάθε τώρα τα κατατόπια εκεί στην Ιταλία γιατί δεν θα αργήσουμε να πάμε οι δυο μας....
  Μην αργήσεις, να έρθεις γρήγορα.   



Μου λείπεις 
Δική σου, Ελένη 

5 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποιος βλέπει τον ήλιο και τυφλώνεται.
    Αυτό το Β. σε έχει βάλει στον κόσμο του και σε στροβιλίζει. Χέστη τη Βάσω (είναι η μόνη που λες το όνομά της - τυχαίο; ) είμαι σίγουρος πως δεν είναι καλύτερη από εσένα.
    Το να κάνεις έναν άνθρωπο ευτυχισμένο - στην περίπτωσή σου πολύ ευτυχισμένο - είναι η αρχή του παντός :)
    Μην ξεχνάς να ονειρεύεσαι και, ενίοτε να πιστεύεις πραγματικά στα όνειρά σου <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είσαι πολύ καλός, ευχαριστώ... να πραγματικά προσπαθώ να βάλω πίστη μέσα στα όνειρα μου είναι όμως δύσκολο, πολύ δύσκολο, όταν κανείς άλλος πέρα από σένα δεν δείχνει εμπιστοσύνη σ αυτά... αν δεν πιστέψουμε όμως εμείς στο όνειρό μας ποιος άλλος θα το κάνει? :)

      Διαγραφή
  3. Ευχομαι να είστε μαζί, αν αυτό είναι αυτό που πραγματικά θες.
    Αν αυτός σε κανει ευτυχισμένη, και πιστευεις οτι κι εσύ τον κάνεις ευτυχισμενο όλα τα αλλα έχουν μικρή σημασία!

    Ονειρέψου μικρή μου, αλλα μη ξεχνάς να ζεις!

    Φιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ για την ευχή σου.Τη τελευταία σου φράση θα τη κρατήσω στο μυαλό μου γιατί τείνω να μη την τηρώ όσο συχνά θα έπρεπε :)

      Διαγραφή