Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Greece is on fire

   Χαμός γίνεται.... Κοιτάζω ειδήσεις και θέλω να κλάψω, πραγματικά... Να δούμε τι θα αποφασίσουν τα 300 ούφο κιόλας... Γαμώτο... Το πιστεύετε ότι η χώρα είναι επί ξύλου κρεμάμενη αυτή τη στιγμή και μερικά σαχλοκούδουνα χαίρονται στην ιδέα το ότι θα χάσουν μάθημα αύριο??????. ΠΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ?????
  Επιπλέον θέλω να πλακώσω στο ξύλο όλους αυτούς του αχρείους που χαλάνε τις περιουσίες απλών ανθρώπων χωρίς να σκέφτονται καθόλου ότι έτσι επιδεινώνουν την κατάσταση για τον λαό! Ζούμε ιστορικές στιγμές, είμαι σίγουρη ότι τα εγγόνια μας θα διδάσκονται ιστορία σχετική με τις μέρες που διανύουμε...  Δυστυχώς όμως αντί να μαθαίνουν για αγώνα θα πληροφορούνται για αναρχικές καταστροφές...
    Λίγο με νοιάζει που γινόμαστε ρεζίλι στην Ευρώπη... Λίγο με νοιάζει που σε όλο τον κόσμο είμαστε πρώτη είδηση. Το μόνο που θέλω είναι να σταματήσουμε να εξαθλιώνουμε την πατρίδα μας ρε!
   Αύριο οργανώνονται μαθητικές διαδηλώσεις. Θα είμαι εκεί... Ας βγούμε όλοι στο δρόμο ρε γαμώτο.... Ας γεμίσουμε τις πλατείες.... Από το σπίτι μας, από το pc,, τίποτα δεν πρόκειται ν' αλλάξει....

5 σχόλια:

  1. Greece is on fire. Μεταφορικά και κυριολεκτικά!
    Τελείωσαν τα επεισόδια για την ώρα και είμαι ευτυχισμένος - κρίμα όμως τα κτίρια που κάηκαν (αν και δεν αγχώνομαι - ασφαλισμένα τα'χουν)

    Περνάει νέο νομοσχέδιο για ετούτα τα πράγματα - όχι μόνο αυτό αλλά ελπίζω και ας με πούνε κακό, αυτά τα τσιράκια που τα έκαναν και τα ΈΠΙΑΣΑΝ (για δες πάμε μπροστά) να τιμωρηθούν επιδεικτικά και να καταδικαστούν σε κοινωφελή έργα για όλη τους τη ζωή! Κατά προτίμηση να "βοηθήσουν" στον καθαρισμό της πρόσοψης του Αττικόν :)

    Για να δούμε. Νιώθω πως κάτι αλλάζει - έτσι μου είπε το φεγγάρι. Πίσω στον πλανήτη μου λοιπόν!
    Σε φιλώ! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αισιόδοξο σε βρίσκω!!! χαίρομαι πολυ γι αυτό ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω πως είναι το μόνο που μου έχει πλέον απομείνει! Α! Και 3 ινσουλίνες μέχρι τον Μάρτιο ;)

      Είμαι πολύ ευτυχισμένος μιλάμε! Δεν υπάρχει ο Harry!
      Χόκους πόκους θα κάνω για να δημιουργήσω ινσουλίνη - ή θα σφάξω το γουρούνι / Βενιζέλο (φυσική πηγή ινσουλίνης)

      Διαγραφή
  4. αυτό το τελευταίο είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις! ο ελληνικός λαός (και όχι μόνο οι διαβητικοί) θα σε ευγνωμονούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή